Keuen en toebehoor

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een keu?

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

De laatste biljart-reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Artemis Sneaky Pete poolkeu

13 apr. 2020
“Na aankoop van een pooltafel was ik zeer teleurgesteld over de meegeleverde keus. Deze voldeden namelijk wel voor kids maar zijn echt geen goed materiaal om mee te leren spelen / mee te evolueren. De aankoop van deze keu was dan ook een experiment voor mij. Ik koos voor het 20 oz model en ben zeer tevreden met mijn keuze. De keu is perfect recht en heeft een zeer goede tip. Deze tip is bij aankoop wel nog zeer bol, na een 30-tal frames heeft de tip zich nu correct gecompresseerd en is het een plezier om mee te spelen. Deze keu geeft een goed bal gevoel en zorgt ervoor dat je voldoende kracht kan gebruiken bij een break. Wat ik voordien niet kon met de veel lichtere basic keus die met de pooltafel werden meegeleverd. Als ik 1 puntje van kritiek mag geven zou ik zeggen dat een biljarthandschoen een echte meerwaarde bied daar de keu minder goed glijd op de handen en vingers dan de keus die meegeleverd werden met de pooltafel.”
Artemis Sneaky Pete poolkeu

Artemis Model 3 Zwart Rood poolkeu

11 apr. 2020
“In volle corona crisis, noodgedwongen in uw kot blijven. Dan maar terug gaan poolen. Dat ding stond toch al een jaartje stof te vergaren. Mijn oude keu was helaas gesneuveld intussen. Op zoek naar een andere dus. Deze keu ziet er niet alleen fantastisch uit, hij ligt zalig in de hand. Mijn oudste zoon laten raden naar de prijs, hij zei: zo'n 250 euro. Dat is dus bijna 3 keer met dan wat ie echt kost. Spelen met deze keu tilt je niveau zonder meer op. Kortom 1 van de beste aankopen. ”
Artemis Model 3 Zwart Rood poolkeu

Raymond Ceulemans HQ-WL05 biljartkeu

25 mrt. 2020
“Ik ben zeer tevreden van deze keu, ik koos deze omdat hij voor mij perfect van gewicht is en tevens ook uiterlijk een mooie keu is. Momenteel valt er nog niks tegen. ”
Raymond Ceulemans HQ-WL05 biljartkeu