Biljart-expert: alles over onze biljart-producten

Biljart, een spel dat honderden jaren geleden is ontstaan in Noord-Europa. Met biljart wordt in het algemeen - en dus ook bij ons - carambolebiljart bedoeld. Inmiddels is biljart uitgegroeid tot een populaire sport en wordt het tegenwoordig veel gespeeld in cafés. Biljart-expert is niet alleen dé expert op het gebied van (carambole)biljart, maar ook van pool-biljart en snooker. Deze adviespagina geeft informatie over keuen, tafels en ballen die je nodig hebt tijdens het spelen van carambole-biljart, pool-biljart en snooker.

Informatie over carambole-biljart

Biljart is een eeuwenoud spel dat tegenwoordig niet meer weg te denken is in cafés. Bij het spelen van biljart maak je gebruik van verschillende materialen. Voordat je het materiaal aanschaft, is het verstandig om eerst in een aantal zaken te verdiepen. Vragen zoals: welke biljartkeu past bij mijn speelstijl? Waarvoor dient een pomerans en welk materiaal wil ik gebruiken? Misschien ben je wel op zoek naar een biljarttafel. Niet zomaar ‘even’ een aankoop. Welk speelveld kies je en wat zijn handige tips bij het aankopen van een tafel? Tot slot wordt biljart gespeeld met biljartballen. In ons assortiment vind je een diversiteit aan biljartballen. Verschillende materialen, maten en hoeveelheden zorgen voor een breed assortiment. Al een idee welke jij nodig hebt?

Lees hier meer over carambole-biljart

Informatie over poolbiljart

Pool - ook wel poolbiljart genoemd - is een van oorsprong Amerikaans spel dat wordt gespeeld op een pooltafel. Tegenwoordig vind je pooltafels overal: bij verenigingen, bedrijfskantines, bij iemand thuis en zelfs in ons assortiment! Naast pooltafels vind je ook poolkeuen, -ballen en -accessoires, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van een gezellig potje poolbiljart. Voor overige informatie betreft poolkeuen, -tafels en -ballen wordt er verwezen naar onderstaande link.

Lees hier meer over pool-biljart

Informatie over snooker

Snooker is een vorm van biljart waarbij het de bedoeling is om de gekleurde ballen door middel van de witte speelbal in de pocket te krijgen. Snooker - ontstaan in Engeland - wordt gespeeld met een speciale snookerkeu die vaak verlengd kan worden door gebruik te maken van de bijgeleverde extensions. In ons assortiment vind je een aanbod aan snookerkeuen, -tafels, -ballen en bijbehorende accessoires. Benieuwd welk materiaal past bij jouw speelstijl? Klik dan op de onderstaande link. Hier wordt praktische informatie gegeven betreft het beschikbare materiaal.

Lees hier meer over snooker