Alles over biljart

Bij carambole-biljart is het van belang om het juiste materiaal te gebruiken. Zodra je informatie zoekt over biljartkeuen, biljarttafels of biljartballen, dan ben je hier op het juiste adres. Deze pagina geeft onder andere informatie en handige tips waarop je moet letten bij het aanschaffen van biljart-materiaal.

Ieder z'n eigen biljartkeu

In het assortiment van biljart-expert vind je diverse biljartkeuen. Verschillende materialen, gewichten en prijzen. Als je onbekend bent op het gebied van biljart, dan begrijpen we goed dat het lastig is om een keuze te maken. Onderstaande link helpt jou mee bij het kiezen van de juiste biljartkeu. Welk materiaal en pomerans kies je en hoe onderhoud je een biljartkeu?

Informatie over de biljartkeu

Een biljarttafel: niet zomaar 'even' een aankoop

In onze online biljartwinkel vind je diverse biljarttafels. Mini-tafels, professionele biljarttafels en biljarttafels voor recreatief gebruik: biljart-expert heeft het allemaal! Het aanschaffen van een biljarttafel is niet zomaar ‘even’ een aankoop. Het is belangrijk om te weten waar je naar moet kijken wil je de juiste tafel aanschaffen. Hoe groot is het speelveld? Uit hoeveel leiplaten bestaat de tafel en wordt de tafel geleverd inclusief laken? Benieuwd naar de antwoorden? Klik dan op onderstaande link.

Informatie over de biljarttafels

Voor welke biljartbal ga jij?

Carambole-biljart wordt gespeeld met drie biljartballen. De ballen bestaan uit één rode en twee witte ballen, waarvan één van de twee witte ballen is voorzien van stippen om elkaar te onderscheiden. Het komt ook voor dat één witte bal is vervangen voor een rode biljartbal. Binnen deze online biljartwinkel vind je een ruim assortiment aan verschillende ballen voor het spel carambole-biljart. Welke biljartballen heb je nodig? Waarvan worden de biljartballen gemaakt en wat zijn hier de voor- en nadelen van?

Informatie over de biljartballen